Бившата съпруга на Дан Браун, автора на Шифърът на Леонардо, заведе

...
Бившата съпруга на Дан Браун, автора на Шифърът на Леонардо, заведе
Коментари Харесай

Бившата на Дан Браун го съди за изневяра

Бившата брачна половинка на Дан Браун, създателя на  " Шифърът на Леонардо ", заведе дело против писателя, обвинявайки го, че е водел двойнствен живот по време на брака им. Блайт Браун е внесла желае в съд в Ню Хемпшър и твърди, че Дан е имал извънбрачни връзки, до момента в който са били женени, в това число и с треньорка на коне за езда от Нидерландия. Освен това, дамата упорства да получи дължимото, задето е въодушевила доста от творбите му и му е пособия с хрумвания и изследвания за романите. Според Блайт писателят е укривал от нея бъдещите си планове, в това число и тв поредност по романите му, както и детска книга, която би трябвало да излезе на пазара през септември.

Описвайки държанието на писателя като нелегално и нечувано, Блайт твърди в желае си, че тя научила за аферите на Дан след развода им през 2019-а, сложил завършек на 21-годишния им брак. Тя упреква създателя на бестселъри, че скрито е харчел големи суми за дарове на неназована треньорка на коне, получила от него няколко фризийски коня и финансиране за бизнеса си. Бившата брачна половинка твърди, че противозаконното поведение било осъществено в Ню Хемпшър, Съединени американски щати, както и в Европа и още на Карибите.

" Дан е живял в неистини най-малко през последните шест години, като е поддържал имиджа на знаменит публицист, който живее нормално в дома си в щата Ню Хемпшър, а в реалност нещата са били изцяло разнообразни. Години наред той тайно е теглил обилни суми от мъчно извоювания фамилен приход от него и Блайт, с цел да поддържа безсрамни извънбрачни връзки с дами, двойно по-млади от него и да води загадъчен живот ", написа в желае.

Според обвиняванията на Блайт, писателят ѝ изневерявал с най-малко четири дами. Бившата половинка на Браун, която е запалена по конната езда, довела през 2013-а млада треньорка в Съединени американски щати, с цел да образова конете ѝ. През 2014-а Дан започнал спекулация с младата нидерландка, до момента в който тя живеела при фамилията след интервенция на рамото. Според Блайт преди години мъжът ѝ скрито купил на младата дама кон за 345 000 $, нова кола, камион за превозване на коне и платил за ремонта на жилището ѝ в нейната татковина.

" По аргументи, известни единствено на нея и евентуално на юриста ѝ, Блайт Браун сътвори с този иск измислена визия за брака ни, целяща да ме нарани и да ме сложи в неловко състояние ", разяснява Дан в изказване до медиите. Той признава, че е шокиран от обвиняванията и е безапелационен, че е изплатил дъгловете към някогашната си партньорка. 

" Работихме дружно по този начин настойчиво, борихме се да създадем нещо свястно. Не познавам мъжа, в който Дан се трансформира. Време е да бъдат разкрити неговите измами и изменничество. След толкоз доста болежка е време за истината ", отвърна Блайт, потвърждавайки, че е завела делото, с цел да отбрани интереса и позициите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР